skip to Main Content
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Jaarlijks gekeurde materialen
 • Helder en zorgvuldig
 • Veiligheid voorop
 • European Tree Worker keurmerk
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Jaarlijks gekeurde materialen
 • Helder en zorgvuldig
 • Veilig voorop
 • European Tree Worker keurmerk

Boomverzorging | boomchirurg Dordrecht

Boomonderhoud en boomchirurgie voor goed verzorgde bomen

Voor professionele en de beste kwaliteit boomverzorging in Dordrecht ga je naar de gecertificeerde European Tree Workers van JS Boomverzorging. Als boomverzorger en boomchirurg verzorgen wij alles wat nodig is om bomen mooi en gezond te houden. Dat zijn werkzaamheden als bomen snoeien, (complexe) vellingen, kroonverankeringen aanbrengen, het stutten en aanplanten en/of verplanten van alle soorten en maten bomen. Bel of mail ons voor alle werkzaamheden als boomverzorger en boomchirurg in Dordrecht.

Bomen snoeien

Bomen snoeien in Dordrecht is meer dan het verwijderen overhangende boomtakken. Het is verstandig om bij jonge bomen al direct met goede boomverzorging te starten. Wij zijn ETW-gecertificeerd en mogen ons daarom European Tree Worker noemen. Met dit keurmerk ben je verzekerd van een professionele allround boomverzorger en boomchirurg. Voor bomen snoeien in Dordrecht gebruiken wij een hoogwerker. En soms klimmen we er zelf in.

Werk als boomchirurg

Als boomchirurg in Dordrecht behandelen wij bomen met een ziekte. Wij snoeien de bomen en verwijderen aangetaste plekken. We behandelen bomen ook preventief, zodat ze geen boomziekte kunnen krijgen.

Advies of hulp nodig?

Vraag een terugbelverzoek aan!

Advies of hulp nodig? Vraag een terugbelverzoek aan!

Nette tuinverzorgings project

Kroonverankering in bomen aanbrengen

Bij boomverzorging hoort soms ook een kroonverankering aanbrengen in een boom. Dat is het aanbrengen van een flexibel, kunstmatig anker tussen de boomstam en één of meerdere takken. De boom blijft zo netjes behouden en kan op de grond geen schade aanbrengen.

Bomen kappen in Dordrecht

Bomen kappen hoort ook bij ons vak. Bij voorkeur kappen wij een boom in zijn geheel. Dat kan niet altijd, omdat hij soms naast een schutting staat of als we de openbare weg niet kunnen afsluiten. We korten de boom dan vanaf de kruin steeds verder in, totdat we hem helemaal verwijderd hebben. Het overgebleven hout kunnen wij in stukken zagen voor gebruik als haardhout.

VTA Boomveiligheidscontrole

Als boomeigenaar heb je een zorgplicht. Je bent dan verantwoordelijk voor schade die je boom kan aanrichten als hij bijvoorbeeld omwaait. En dat wil je natuurlijk voorkomen. Dat kan met een periodieke boomveiligheidscontrole. Wij zijn gecertificeerd boomveiligheidscontroleur in Dordrecht. Bij gebreken aan de boom kunnen we onmiddellijk de juiste actie ondernemen. Zijn er geen noemenswaardige gebreken? Dan keuren we de boom goed en krijg je een schriftelijke bevestiging.

Tuinonderhoud en snoeiwerk

Wij werken niet alleen als boomverzorger, maar ook aan (periodiek) tuinonderhoud in Dordrecht. Goed tuinonderhoud houdt in het laten bloeien van planten in het juiste jaargetijde, het snoeien van hagen en bomen, het afvoeren van bladeren en takken af en het reinigen van sierbestrating. Voorkom ook een verwilderde tuin en kies voor goed tuinonderhoud in Dordrecht. Wij hebben hiervoor aantrekkelijke onderhoudscontracten.

Waarom JS Boomverzorging in Dordrecht?

 • Gediplomeerd en gecertificeerd boomverzorger
 • Jaarlijkse keuring van onze materialen
 • Helder en zorgvuldig in onze communicatie
 • Veiligheid altijd voorop
 • In bezit van European Tree Worker keurmerk

Contact met JS Boomverzorging

Wil je JS Boomverzorging inschakelen als boomverzorger, boomchirurg of voor ander boomonderhoud in Dordrecht? Bel ons op 085-0685512 of mail naar info@jsboom-tuinverzorging.nl.
Of bekijk onze gehele website voor al onze diensten.

Back To Top

Contactformulier

Heeft u een vraag? Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

  Terugbelverzoek
  Whatsapp
  Contactformulier