skip to Main Content
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Jaarlijks gekeurde materialen
 • Helder en zorgvuldig
 • Veiligheid voorop
 • European Tree Worker keurmerk
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Jaarlijks gekeurde materialen
 • Helder en zorgvuldig
 • Veilig voorop
 • European Tree Worker keurmerk

Boomverzorging | boomchirurg Roosendaal

Boomonderhoud en boomchirurgie voor goed verzorgde bomen

Voor topkwaliteit professionele boomverzorging in Roosendaal zijn de gecertificeerde European Tree Workers van JS Boomverzorging de juiste personen. Als boomverzorger en boomchirurg doen wij altijd al het mogelijke om bomen mooi en gezond te houden. Wij voeren werkzaamheden uit als bomen snoeien, (complexe) vellingen, kroonverankeringen aanbrengen, het stutten en aanplanten en/of het verplanten van alle soorten en maten bomen. Neem direct contact met ons op als je een boomverzorger en boomchirurg in Roosendaal nodig hebt.

Snoeien van bomen

Onder bomen snoeien in Roosendaal verstaan wij meer dan louter het verwijderen van takken die in de weg hangen. Met bomen snoeien moet je al beginnen als de bomen nog jong zijn. Zo groeien en bloeien ze het mooist. Wij zijn ETW-gecertificeerd. Dat betekent dat we officieel European Tree Worker zijn. Dan weet je dat verzekerd bent van het werk van een professionele allround boomverzorger en boomchirurg.

Ons werk als boomchirurg

Als boomchirurg in Roosendaal behandelen we bomen die een ziekte hebben. Waar nodig snoeien we de bomen en verwijderen en behandelen we aangetaste plekken. Dat doen we ook preventief, zodat bomen geen boomziektes kunnen krijgen.

Advies of hulp nodig?

Vraag een terugbelverzoek aan!

Advies of hulp nodig? Vraag een terugbelverzoek aan!

Nette tuinverzorgings project

Kroonverankering in bomen aanbrengen

Als onderdeel van boomverzorging, moeten we soms kroonverankering aanbrengen in een boom. Een kroonverankering is een flexibel, kunstmatig anker tussen de boomstam en één of meerdere takken. Zo kunnen we een boom netjes behouden en kan hij op de grond geen schade aanbrengen.

Bomen kappen in Roosendaal

Uiteraard hoor ook bomen kappen tot onze werkzaamheden. Een boom kappen doen wij het liefst in zijn geheel. Maar dat kan niet altijd. Als de boom naast een schutting of huis staat bijvoorbeeld. Dan maken we boom vanuit de kruin steeds korter, totdat we hem helemaal hebben verwijderd. Het hout kunnen wij voor je stukken zagen om als haardhout te gebruiken.

VTA Boomveiligheidscontrole

Boomeigenaren hebben altijd een zorgplicht. Als de boom omwaait en schade veroorzaakt ben je hiervoor verantwoordelijk. Met een periodieke boomveiligheidscontrole kun je dat voor zijn. Wij zijn gecertificeerd boomveiligheidscontroleur in Roosendaal. Als de boom gebreken vertoont, kunnen wij direct gepaste actie ondernemen. En als er geen noemenswaardige gebreken zijn, keuren we de boom goed en krijg je een schriftelijke bevestiging hiervan.

Tuinonderhoud en snoeiwerk

Wij zijn niet alleen in te huren als boomverzorger, maar ook voor (periodiek) tuinonderhoud in Roosendaal. Goed tuinonderhoud houdt in het laten bloeien van planten in het juiste jaargetijde, het snoeien van hagen en bomen, het afvoeren van bladeren en takken af en het reinigen van sierbestrating. Voorkom ook een verwilderde tuin en kies voor goed tuinonderhoud in Roosendaal. Wij hebben hiervoor aantrekkelijke onderhoudscontracten.

Waarom JS Boomverzorging in Roosendaal?

 • Gediplomeerd en gecertificeerd boomverzorger
 • Jaarlijkse keuring van onze materialen
 • Helder en zorgvuldig in onze communicatie
 • Veiligheid altijd voorop
 • In bezit van European Tree Worker keurmerk

Contact met JS Boomverzorging

Wil je JS Boomverzorging inschakelen als boomverzorger, boomchirurg of voor ander boomonderhoud in Roosendaal? Bel ons op 085-0685512 of mail naar info@jsboom-tuinverzorging.nl.
Of bekijk onze gehele website voor al onze diensten.

Back To Top

Contactformulier

Heeft u een vraag? Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

  Terugbelverzoek
  Whatsapp
  Contactformulier