skip to Main Content
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Jaarlijks gekeurde materialen
 • Helder en zorgvuldig
 • Veiligheid voorop
 • European Tree Worker keurmerk
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Jaarlijks gekeurde materialen
 • Helder en zorgvuldig
 • Veilig voorop
 • European Tree Worker keurmerk

Tuinonderhoud | Groenvoorziening Breda

Tuin onderhouden en bomen snoeien

Professioneel tuinonderhoud in Breda helpt je om je tuin er in alle seizoenen netjes verzorgd uit te laten zien. Elke tuin verdient het om er mooi bij te liggen. Het is de ultieme plek voor rust en ontspanning met vrienden en/of familie en waar kinderen veilig lekker buiten kunnen spelen. Wij hebben tuinonderhoud en snoeiwerk in Breda tot één van onze specialiteiten gemaakt. Met regelmatig tuinonderhoud houden we elke tuin altijd mooi verzorgd. Wij zorgen ervoor dat je beplanting in het juiste jaargetijde groeit en bloeit en dat we hagen en bomen snoeien op het goede moment, dat we bladeren en takken afvoeren en sierbestrating reinigen. Vooral in de eerste jaren heeft een tuin het meeste baat van goed tuinonderhoud. Niemand heeft namelijk graag een verwilderde tuin. JS Boomverzorging en & Tuinonderhoud biedt je hiervoor aantrekkelijke onderhoudscontracten aan. Bel of mail ons voor een afspraak om de mogelijkheden van professionele boomverzorging en groenvoorziening in Breda te bespreken.

Waarom JS Boomverzorging & Tuinonderhoud in Breda inschakelen?

Wie kiest voor professioneel tuinonderhoud, groenvoorziening en boomonderhoud in Breda kan bij JS Boomverzorging rekenen op het volgende:

 • Wij zijn gediplomeerd en gecertificeerd
 • Jaarlijkse keuring van onze materialen
 • Wij zijn helder en zorgvuldig in onze communicatie
 • Bij ons staat veiligheid voorop
 • Wij hebben het European Tree Worker keurmerk

Je tuinonderhoud uitbesteden

Wij zijn dagelijks bezig in de groenvoorziening in Breda en met tuinonderhoud en boomverzorging. Voor professioneel tuinonderhoud zijn echte vakmensen vereist met hun groene hart en vingers op de juiste plek, met daarbij de nodige vakkennis en ervaring. Verder kun je ook bij ons terecht voor professionele boomverzorging. Ook dat is een apart vak, waarvoor wij de vereiste kennis en certificaten in huis hebben. Dat gaat naast vakkennis ook over kennis op het gebied van veiligheid.

Waarvoor tuinonderhoud in Breda?

We zien om ons heen dat zeker niet alle tuinen goed onderhouden worden. En een verwilderde tuin is niet direct de plek om lekker van de zon te genieten of buiten te spelen. Dat kan dus beter. Want wie wil er nu een tuin met woekerend gras, onkruid of vieze siertegels. Daarom moet je tuinonderhoud niet laten versloffen. Goed onderhouden en schoonhouden van je tuin is dan ook ons advies als je er echt met plezier van wilt genieten. Dankzij goed tuinonderhoud in Breda ziet je tuin er altijd pico bello verzorgd uit.

Advies of hulp nodig?

Vraag een terugbelverzoek aan!

Advies of hulp nodig? Vraag een terugbelverzoek aan!

Zorgvuldige groenvoorziening

Ook voor tuinonderhoud dat wat minder arbeidsintensief is, kun je onze professional inschakelen. We noemen het onkruidvrij maken van je tuin, het schoonmaken van sierlijke terrastegels of het verwijderen van tuinafval. Het voordeel is dat je zo meer tijd voor jezelf hebt en meer kunt genieten van je tuin. Het uitbesteden van het tuinonderhoud is altijd goed voor ieders tuin.

Bomen kappen; busje

Soorten tuinonderhoud

Het onderhouden van een tuin bestaat uit vele onderdelen. En omdat geen tuin hetzelfde is, heeft elke tuin een specifieke aanpak nodig. Formaten van de tuin en de soorten beplanting wisselen nogal. Uitgebreide kennis van alle soorten beplanting is daarbij zeker vereist. Wat kunnen we op het gebied van tuinonderhoud voor je betekenen? We noemen hier.

 • Bemesten
 • Onkruid wieden
 • Gras maaien, verticuteren en kanten knippen
 • Hagen snoeien
 • Bloeiende planten aanplanten
 • Bladblazen
 • Terrasreiniging

Heb je andere verwachtingen over groenvoorziening en tuinonderhoud? Laat het ons gerust weten. Wij zijn zeer allround!

Bomen snoeien Breda

Voor bomen snoeien in Breda kun je ook bij ons terecht. Wij zijn een ETW-gecertificeerd bedrijf en mogen onszelf daarom European Tree Worker noemen. Dat mag u ook hoor! Wij zijn een professioneel en allround boomverzorger en boomchirurg. Bomen snoeien doen wij met een hoogwerker of we klimmen er zelf in. Het houdt meer in dan slecht het verwijderen van wat overhangende takken. Zorgvuldige boomverzorging begint bij voorkeur op jonge leeftijd van de boom. Advies nodig? Bel ons hiervoor!

Ons werk als professioneel boomchirurg

Wij zijn ook gecertificeerd boomchirurg en kunnen zieke bomen goed behandelen. Wij snoeien de bomen en pakken aangetaste plekken aan. Dat kan ook preventief om de boom nog voor vele jaren in goeden doen te behouden.

Boomverzorging en kroonverankering

Boomverzorging houd ook het soms aanbrengen van een kroonverankering in. Een kroonverankering is een flexibel, kunstmatig anker tussen de boomstam en één of meerdere van zijn takken. Zo kan de boom geen schade op de grond aanbrengen en blijft hij nog lang intact!

Bomen kappen

Ook in Breda is het af en toe nodig om bomen te kappen. Dat hoort ook bij ons vak. Bomen kappen doen wij het liefst in zijn geheel. Maar dat is bij tuinonderhoud niet altijd mogelijk. Staat de boom naast een schuur of een schutting? Dan lukt het niet. In dat geval korten wij de boom stukje je bij beetje in tot op de grond. De restanten van de boom kunnen in stukken zagen voor gebruik in de haard.

Contact opnemen met JS Boomverzorging

Wil je JS Boomverzorging inschakelen voor tuinonderhoud in Breda en/of het onderhouden van je groenvoorziening? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over onze werkzaamheden. Je kunt ons bellen op 085-0685512 of mail naar info@jsboom-tuinverzorging.nl.
Of bekijk onze gehele website voor al onze diensten.

Back To Top

Contactformulier

Heeft u een vraag? Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

  Terugbelverzoek
  Whatsapp
  Contactformulier